4.5.2010

Synttärilahjat


Tänään on taas se päivä vuodesta, kun mittariin pyörähtää uusi luku. Eipä tuossa muuten mitään kohkaamista, mutta mukavia olutputeleita sain Helsingistä synttäreiden verukkeella tilattua. Mittatilauspaketti on se paras paketti :D

Bosteels Deus Brut des Flandres Cuvée Perstige 2009 on samppanjamenetelmällä valmistettu vaalea, vahva belgiale. Ennen maistamaton olut minulle. Arkadiassa hinta on melko inhimillisesti karvan alle 20€. Hipelöin näitä jo Belgiassa käydessäni, mutta siellä hinnat olivat aika hirveitä ja osatamatta jäi. Nyt tilanne korjautuu, kiitos vaan Nellille!

Sitten piti tietenkin tilata parit Mikkellerit. Draft Bearista olen tänne jo kirjoittanutkin. Nyt saamani pullon parasta ennen -päiväys 15/09/2017, eli onnistuin saamaan melko tuoretta tavaraa. Pitänee tuhota piakkoin kuistilla, kunhan sattuu ensimmäinen oikeasti lämmin ilta. Beer Geek Breakfast on kahvimaustettu imperial stout ja samalla Mikkellerin kaupallisen läpilyönnin varmistanut keitos. Yhden pullon join Antwerpenin Kulminatorissa ja todella maukas muistijälki jäi tuosta hetkestä.

Sattui nyt vaan flunssa päälle, eli herkut saavat odottaa toistaiseksi. Tarkoitus oli poksauttaa Deus jo tänään, mutta eipä kannata haaskata harvinaisuutta näin tukkoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti