23.10.2011

Public House Pivo - avajaiset


Ouluun aukeaa sen verran harvoin edes laimeasti kiinnostavia baareja, että Public Housen Pivon avaaminen ylittää kirjoituskynnyksen komeasti. Café Miloun paikalla (Asemakatu 21) startannut pubi tulee omistajien mukaan olemaan rokkihenkinen tsekkibaari, josta löytyy laaja ja nopeasti vaihtuva olutvalikoima. Kuulosti sen verran kiinnostavalta, että pitihän paikka käydä avajaisiltana katsastamassa.
Porukkaa oli liikkeellä pienehkön pubin täydeltä. Tila oli rempattu ja sisustettu moderiksi, mustaa kiviseinää, nahkasohvia ja puiset arkut pöytinä. Baaritiskillä on tilaa useammalle tyypille istua, samoin pitkällä ikkunatiskillä. Rokki soi ja myös näkyy tiskin takana. Ne tärkeimmät, eli tarjottavat, olivat ymmärrettävästi vielä vähän keskeneräisessä tilassa. Kuudesta hanasta käytössä vain kaksi, niistä löytyi Urquell ja tumma Budvar. Pullovalikoimaa oli oululaisittan ihan hyvin, mm. Affligem Blond, Kwak, Chimay Blue, Anchor Steam ja Brew Dog 77 Lager. Ei kuitenkaan mitään todellista helmeä tai harvineisempaa kulkijaa mukaa. Pullolistaa en nähnyt, toivottavasti tilanne korjautuu. Belgeille löytyi sopivia pallolaseja ja Urquell laskettiin oikeaoppisesti nimikkolasiinsa. Hinnat parin pullon perusteella normaalia baaritasoa: Affligem Blond 6 €, Kwak 7,5 €.Ihan peruspositiivinen fiilis paikasta jäi. Suhteemme eteneminen riippuu pitkälti valikoiman kehityksestä. Jos saavat yhteenkin hanaan tiuhaan vaihtuvaa laatukamaa ja elävyyttä sekä mielikuvitusta myös pullovalikoimaan, voi Public House Pivosta tulla mukava pistäytymispaikka.

3 kommenttia:

  1. ...rokkihenkinen...

    VastaaPoista
  2. Millonkas tällä oli avajaiset? Me eksyttiin sinne perstaina iltapäivällä ku ajateltiin tappaa aikaa Miloussa, jota ei sitte löytynytkään... Oli vielä hieman keskeneräinen fiilis, mutta olutta siellä tarjoiltiin silti.

    VastaaPoista
  3. Perjantaina ne oli. Me oltiin vasta iltasella liikkeellä.

    VastaaPoista