Tässä blogillinen olutta, olkaa hyvät! Kierroksen tarjoaa oululainen olutharrastaja, joka uusia oluita maistelemalla ja omiaan kotona valmistamalla eksyy yhä syvemmälle oluiden maailmaan. Uskallatko seurata?
12.4.2010
Kotiolutta: Pullotusta
Mittasin vappuoluen ominaispainon ja koska se on pysytellyt 1,016:a päätin pullottaa. Ehtiipähän kypsyä pullossa edes hetken pitempään ennen vappua. Melko korkeaksi jäi tuo ominaispaino näin kevyeksi olueksi. Lueskelinkin jostakin, että tuolla Muntonsin hiivalla on taipumuksia väsyä aikaisin. Runko olikin sitten maistettassa yllättävän täyteläinen, mihin kyllä kauran käytöllä pyrinkin. Mausteet tuntuivat selvästi maussa olematta silti liian hyökkääviä. Jälkimakuun oli ilmaantunut pähkinää ja vähän paahtoleipäistä maltaisuutta. Ihan hyvältä siis vaikuttaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti