1.12.2010

Hiivahommat reisussa

Kesän ja syksyn sykkimiset työrintamalla lykkäsivät lomailut loppupuolelle vuotta. Niinpä blogisti vaihtaa tästä illasta alkaen vapaalle, reiluksi viikoksi näin alkuun. Kippis ja kulaus sille! Koska kotona kerkeää kuitenkin aina jumittaa ihan riittämiin ja olen välillä muutenkin melko kyllästynyt kotikaupungin ympyröihin, käännän ilman muuta nokan kohti etelää.

Matka alkaa torstaina illalla merielämällä luonnontieteilijöiden pikkujoulujen merkeissä välillä Turku-Tukholma. Olutmielessä ei merellä varmasti mitään ihmeellistä tule tapahtumaan, muuten ehkä. Mereltä perjantaina selviydyttyäni on suuntana pääkaupunkiseutu. Lauantaina on vaihteeksi pikkujolut, tällä kertaa Olutoppaan toimesta Puotilan 10-vuotiasta taivaltaan juhlivassa Pikkulinnussa. Mahtava homma, että kerrankin on mahdollisuus osallistuia Oppaan kemuihin. Nickit saavat kasvot =) Olutlista ahdistaa jo valmiiksi, niin monta kiinnostavaa sielä löytyy. Lauantaista eteenpäin on ohjelmassa muuta laatumestoissa pyörimistä jonnekin tiistain-keskiviikon seutuville. One Pintin italojen jämiä, Kaisla, Gallows Bird? Kerrankin on vaihtoehtoja! Suunnitteilla on myös päiväreissu Tallinnaan, josta kaveri tietää jonkun hyvän paikan bongailla ukrainalaisia oluita. Katsotaan.

Torstai-illaksi viimeistään takaisin Turkuun kavereiden nurkkiin pyörimään. Edellisestä käynnistä onkin jo puolitoista vuotta, kun perinteinen kevätreissu jäi tänä vuonna tekemättä. Turku ei olutkaupunkina vedä vertoja Helsingille, mutta olen aina tykännyt kaupungin ilmapiiristä. Turun ykkösmestat on tarkoitus koluta läpi maanantaihin mennessä. Ilmeisesti ainakin Mallaskukossa on taas omatuontitavaraa tarjolla. Cosmic Comic Café:hen on tarkoitus tutustua tällä reissulla, kun ei aikaisemmin ole siellä tullut käytyä. Paluu arkeen on edessä tiistaina 14.12., kun työpaikan ovi taas aukeaa klo 08:00.

Yritän päivittää blogia matakan varrelta herkullisimmilla tilannekatauksilla puhelimen ja oman jaksamisen ehdoilla. Perusteellisempi matkakertomus on toki luvassa vähän myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Mallaskukossa oli kyllä tavaraa tarjolla. Aina tuolla ollessa pelkää lähinnä lompakon kohtaloa, kun niin paljon mielenkiintoista olisi tarjolla ;). Ilmoittele toki kun olet Turun olutbaareissa, olisi hauska nähdä livenä myös muita olutbloggareita!

    VastaaPoista
  2. Nähäänpää sitten viikon päästä Turkussa!

    VastaaPoista